Over Ons

Vakmanschap sinds 1998

In 1998 startte John Vandermeer zijn eigen installatiebedrijf in Kamerik. Een organisatie gespecialiseerd in elektrawerk die in een hoog tempo klant na klant aan zich wist te koppelen. In 2010 breidt Vandermeer Installaties zich uit in diverse installatiewerkzaamheden. “Vandermeer Installaties werkt resultaat gericht. Wij hanteren een no-nonsense mentaliteit, daardoor hebben wij een naam opgebouwd als een betrouwbare, zakelijke partner voor veel bedrijven en particulieren door heel Nederland op installatiegebied.”

Vandermeer Installaties is de specialist op het gebied van techniek. Het bedrijf, gevestigd in het centrum van Nederland, staat bekend om haar vakkennis, flexibiliteit en veiligheid bij het uitvoeren van installaties. Vandermeer Installaties adviseert, ontwerpt en installeert technische installaties van klein tot groot. Onze kernactiviteiten zijn montage, service en onderhoud van multidisciplinaire projecten.

“Wij ontwerpen en installeren onder andere installatiewerk, besturingstechniek, telecom, beveiliging, verlichting, krachtinstallaties, lichtinstallaties en datanetwerken in woningen, winkels en kantoren. Vandermeer Installaties is een totaalinstallateur volledig gericht op de smaak en wensen van zowel particulieren als bedrijven.”

Vandermeer Installaties kent een professioneel en enthousiast team van acht fulltime-medewerkers aangevuld met twee parttime-medewerkers. Een team van vakmannen aangevuld met een diversiteit van ketenpartners om samen tot een totaalinstallatie te komen. Het team blijft volledig op de hoogte van de innovatie binnen de techniek door middel van cursussen en nascholing. Vandermeer Installaties levert installaties op maat, uitgevoerd met vakmanschap door installateurs met praktische-en theoretische ervaring.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken.