Nieuws en Projecten

We kunnen veel zeggen, maar soms is het beter om de resultaten voor ons te laten spreken. Sinds 1998 zijn vele gebouwen, projecten en klanten getuigen geweest van ons vakmanschap en onze toewijding. We zien het ook als ‘onze’ gebouwen en projecten. Ook anno nu werken we samen met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat. Heeft u vragen naar aanleiding van onze projecten en nieuwtjes of bent u geïnteresseerd in specifiekere referenties, neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van de gewenste informatie.

Projecten
Vandermeer Installaties

Vossius College

In de zomervakantie van 2019 zijn wij hard aan het werk geweest in het Vossius College in Amsterdam. Het hele pand moet van een nieuwe brandmeldinstallatie worden voorzien.

Meer lezen
Projecten
Vandermeer Installaties

Woonvilla Vinkeveen

De bouw van een huis waar iedereen van droomt: in juli 2019 zijn wij benaderd voor de realisatie van een hypermoderne woonvilla aan de Vinkeveense plassen. Vandermeer Installaties is gevraagd…

Meer lezen
Nieuws
Vandermeer Installaties

Bedrijfsuitje 2019

20 September 2019 is Vandermeer Installaties weer op bedrijfsuitje geweest. Dit jaar bestond het uitje uit boogschieten en dineren in Moordrecht met het complete team van Vandermeer Installaties.

Meer lezen
Projecten
Vandermeer Installaties

H&M megastore Breda

Vanaf april 2019 hebben wij mee mogen werken aan de bouw van een nieuwe H&M megastore in Breda. De drie vorige winkels in de binnenstad werden samengevoegd tot één grote winkel.

Meer lezen
Projecten
Vandermeer Installaties

Magna Plaza

Magna Plaza is een historisch pand in het hart van Amsterdam. Wij mochten dit postkantoor uit 1899 van een geheel nieuwe brandmeld- en ontruimingsinstallatie voorzien.

Meer lezen
Nieuws
Vandermeer Installaties

Update 23-05-2019

Vanaf eind mei zal er regelmatig actuele informatie over Vandermeer Installaties op de website geplaatst

Meer lezen

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken.